U bepaalt hoe u samen
met ons onderneemt

DAK Volmacht

Alles onder 1 DAK polis
De ‘Alles onder 1 DAK polis’ is een uniek product ontwikkeld voor en met de bij DAK aangesloten adviseurs. Deze particuliere pakketpolis is ondergebracht in een volmachtpool. Gerenommeerde partijen in de pool zijn: Avéro Achmea, a.s.r., Nationale-Nederlanden, REAAL en ARAG voor rechtsbijstand. Het product is white label en het kenmerkt zich door uitermate scherpe en concurrerende tarieven en ook ruimere voorwaarden.

Zeer complete gezinspakketpolis

Verzekeringen
Aanhangwagen Doorlopende reis/annulering Ongevallen Verkeersschade
Aansprakelijkheid Inboedel Rechtsbijstand Woonhuis + glas
Buitenshuis Kampeerauto Recreatiewoning  
Caravan Kostbaarheden Uitvaart  

 

               Pakketkorting tot 12% (Afhankelijk van het aantal verzekeringen).

 

Dekkingen

Compleet OPTIMAAL
Zeer uitgebreide dekking tegen een scherpe premie. De meeste uitgebreide dekking.
Uitgebreide informatie over de dekkingen vindt u op ons Extranet.

 

Uw voordelen

  • Exact afgestemd op uw wensen;
  • Snelle en efficiënte processen en administratie;
  • Zeer concurrerende tarieven;
  • Volledig online vergelijken, aanvragen en sluiten;
  • Polis op briefpapier van uw kantoor.

Voordelen leaflets

Samen voordelen delen. Dat doen we letterlijk in de leaflets die u onderaan deze pagina kunt downloaden. Hierin staan de belangrijkste voordelen van het Alles onder 1 DAK pakket. Zo heeft u heel snel paraat richting uw klant waarom juist het Alles onder 1 DAK pakket het beste advies is.

 

Volmachten
DAK beschikt over volmachten van de volgende verzekeraars:

DAS    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor informatie over ons assortiment verwijzen wij u graag naar ons Extranet. Heeft u problemen met inloggen, of bent u nog geen DAK-lid, neem dan contact met ons op.

Conflicterende belangen
Coöperatie Dienstverlening Assurantie Kantoren u.a. – handelend onder de naam DAK intermediairscollectief – heeft geen eigendomsbelangen in de bij haar aangesloten adviseurs, de Leden van de Coöperatie.
De verschillende bedrijfsactiviteiten van de Coöperatie DAK zijn ondergebracht in aparte rechtspersonen en de medewerkers van DAK Volmacht B.V. zijn niet werkzaam voor andere bedrijfsonderdelen van DAK intermediairscollectief.
Alhoewel wij het risico van conflicterende situaties gering achten, hebben wij voor het geval dat – ondanks de getroffen maatregelen – een belangenconflict ontstaat in de uitoefening van onze werkzaamheden als gevolmachtigde en onze werkzaamheden als bemiddelaar, een beleid “conflicterende situaties” geformuleerd waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van zowel verzekerden als verzekeraars, die een volmacht hebben verstrekt.