DAK draait eigenlijk om u

Over DAK

Uw adviseur is aangesloten bij DAK intermediairscollectief. DAK is al 35 jaar een betrouwbare coöperatie zonder winstoogmerk. DAK richt zich op de administratieve ondersteuning van aangesloten financieel adviseurs en het aanbieden van verzekeringsproducten via deze adviseurs.

Vakbekwaam
Uw adviseur is lid van onze coöperatie. Om lid te kunnen worden, moet uw adviseur aan strenge eisen voldoen. Hij moet onafhankelijk advies geven en beschikken over de juiste vakdiploma’s en vergunningen.

Ons aanbod
Ons aanbod is ruim. Aangesloten adviseurs kunnen met meer dan 120 gerenommeerde verzekeraars en geldverstrekkers zaken doen. U weet dus altijd dat uw adviseur de juiste keuze voor u maakt omdat hij niet beperkt wordt door een klein assortiment.

Uw verzekering
DAK biedt geen verzekeringen rechtstreeks aan de consument aan. U kunt niet bij ons terecht voor vragen of advies aangaande uw offerte of polis. Voor deze zaken verwijzen wij u graag naar uw adviseur. Heeft u nog geen adviseur? Via de knop Zoek adviseur aan de rechterkant van deze pagina kunt u een adviseur bij u in de buurt vinden. Indien dit niet lukt dan kunt u altijd terecht bij ons.