DAK draait eigenlijk om u

U bent consument

Wat DAK doet
Als coöperatie van adviseurs zorgt DAK dat alle aangesloten, onafhankelijke adviseurs via één loket toegang hebben tot het hele aanbod van verzekeringen en hypotheken. We houden daarmee ook hun administratie eenvoudig, zodat ze zich juist op u kunnen richten.

Volledig onafhankelijk
Daarnaast leveren we uw adviseur snelle marktscans en slimme vergelijkingstools, waarmee hij voor u het beste product kan selecteren, dat aansluit bij uw behoeften. Altijd volledig onafhankelijk. Dit bespaart de adviseur tijd en u bespaart geld. Wij ontwikkelen zelf ook nieuwe verzekeringsproducten, die u vindt bij onze aangesloten adviseurs.

Alles onder 1 DAK
Een voorbeeld van zo’n  product is de ‘Alles onder 1 DAK polis’: een uniek particulier verzekeringspakket met alle denkbare verzekeringen. Door de kracht van ons collectief is dit een pakket met een ruime dekking tegen een gunstige prijs. Op deze site leest u er meer over.

Consumentenbond
Dat onze producten een bijzonder voordeel bieden, ziet ook de Consumentenbond. Niet voor niets kwamen bijvoorbeeld de inboedel- en woonhuisverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering van DAK als beste uit de bus. Kortom: is uw adviseur lid van DAK, dan profiteert u ook van onze collectieve kracht.